Bespaar continu

Comenius College Rotterdam ontruimd na klein brandje

De vestiging van het Comenius College in het Lage Land is deze middag ontruimd geweest vanwege een kleine brand. Verschillende hulpdiensten zijn op de brandmelding afgekomen, maar van grote problemen was geen sprake. Het brandje was dan ook snel geblust, maar vanwege het brandalarm ging de noodprocedure in werking, waar ook de ontruiming van de school bij hoort.

Die ontruiming ging zeer ordentelijk en alle leerlingen stonden dan ook netjes buiten bij elkaar op het daar voor bestemde verzamelpunt. Volgens de school is er rond half één deze middag een kleine brand ontstaan in één van de lokalen. Het brandje was snel onder controle, maar uit voorzorg wordt de school dan wel ontruimd. “Fijn dat we zo’n procedure altijd goed geoefend hebben”.

Deze vestiging van het Comenius College, aan de Kromhoutstraat in Rotterdam, heeft begin vorig jaar nog het predicaat ‘Excellente School’ gekregen

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook