Bespaar continu

Brandweer vroeg op pad voor containerbrandje aan de Zocherstraat

In alle vroegte moest de Rotterdamse brandweer vandaag uitrukken voor een containerbrand aan de Zocherstraat. In de afvalcontainer aan een doodlopend stukje straat woedde even voor half zeven een brandje van afval en kerstboom. Het vuur was snel onder controle.

Na het blussen bleef in het Lage Land een deels zwart geblakerde container achter, maar van grote schade lijkt geen sprake. De brandweer heeft de half-ondergrondse container flink onder water gezet. Daarna was de brand in de container snel geblust.

Bewoners trokken na Oud-en-Nieuw al eerder aan de bel over kleine brandjes, nadat er in de straat verbrande elektronische apparatuur werd aangetroffen.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook