Bespaar continu

Gemeente pakt gladheid aan, weer gratis strooizout verkrijgbaar

Ondanks het relatief zachte weer van de afgelopen weken kan het soms toch nog vrij koud worden. Inmiddels lijkt het er op dat de eerste echt koudere temperaturen van deze winter zich ook aandienen. De gemeente Rotterdam zorgt er dan ook weer voor dat er gestrooid wordt waar dat nodig is.

In verschillende gemeenten rondom Rotterdam gingen de afgelopen week al strooiwagens de weg op. Mensen die hun eigen stoepje graag ijsvrij houden kunnen bij de gemeente terecht voor gratis strooizout. In Prins Alexander kan dat aan de Lucy Vuylstekeweg.

Er is ook de mogelijkheid om gladheid direct bij de gemeente te melden. Dat kan online via de pagina over gladheidsbestrijding en strooizout.

Kaart: © Google Maps 2017, Bewerking: Laaglandse Courant
Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook