Bespaar continu

Olga Commandeur op de markt in het Lage Land

Vrijdag 11 januari staat Olga Commandeur op de weekmarkt in het Lage Land, zo schrijft het gebied Prins Alexander. Ze staat daar om aandacht te geven aan het project ‘TOM’, Thuis Onbezorgd Mobiel. Dit is een “uniek programma” voor ouderen, “waar u samen met anderen werkt aan uw spierkracht en coördinatie”.

Het uiteindelijke doel van ‘TOM’ is om mensen langer zelfstandig te laten zijn. Commandeur, bekend van haar dagelijkse presentatie van het tv-programma Nederland in Beweging!, vertelt vrijdag op de markt meer over het hele project. Er is ook aandacht voor hoe mensen anderen in de buurt leren kennen, om zo langer de gewone dagelijkse dingen te kunnen blijven doen. Het project richt zich op 65-plussers.

TOM Rotterdam biedt ouderen een volledig pakket aan ondersteuning en voorlichting. Dat is er op gericht om de kans op vallen te verkleinen. Deze ondersteuning wordt gegeven door fysiotherapeuten en diëtisten uit de wijk Lage Land. Meer informatie over ‘Thuis Onbezorgd Mobiel’ is ook te vinden via de website van dit project: www.tomrotterdam.nl.

Wist u dat…. in april Project TOM Rotterdam van start gaat? TOM staat voor Thuis Onbezorgd Mobiel, een uniek programma…

Geplaatst door Prins Alexander – gebied Rotterdam op Maandag 7 januari 2019
Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook