Bespaar continu

Politie schiet na achtervolging gericht op auto die op hen inrijdt

Op de Prins Alexanderlaan heeft de politie gisteren schoten gelost op een auto die op hen inreed. Dat schrijft nu.nl. Eigenlijk wilden agenten de auto op de A20 alleen aan de kant zetten vanwege gevaarlijk rijgedrag. De bestuurder had daar duidelijk een ander idee over en besloot er vandoor te gaan.

De achtervolging eindigde uiteindelijk rond 04.00 uur in de morgen, net in het Lage Land op de Prins Alexanderlaan. Terwijl de bestuurder het definitief opgegeven leek te hebben stapte een van de agenten stapte uit zijn wagen, maar daarna reed de bestuurder plotseling op hem in. De agenten hebben toen gericht op de wagen geschoten. Zo eindigde de achtervolging bij de bushaltes bij het Albeda College, in de buurt van het treinstation.

Volgens Nieuwsopbeeld volgde er na het eerste stopteken een ware dollemansrit, via de Capelseweg en Hoofdweg naar de Prins Alexanderlaan en de President Rooseveltlaan, en daarna weer terug naar de Alexanderlaan. Beide inzittenden, twee Leidenaren van 26 en 29 jaar zijn aangehouden en de auto is in beslag genomen.

Beeld is te vinden via Nieuwsopbeeld.

Titelafbeelding: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook