Bespaar continu

Shuttlebusjes tussen Schenkel en IJsselland Ziekenhuis

Vanaf volgende week rijden er shuttlebusjes tussen metrostation Schenkel en het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. Daarmee wordt het ziekenhuis een stuk beter bereikbaar, zo schrijft het AD/Rotterdams Dagblad.

Het verbeteren van de bereikbaarheid was een van de beloftes van Albert van Wijk toen hij vorig jaar aantrad als bestuurder van het ziekenhuis.

Vanaf maandag 14 januari moet het busje ongeveer vier keer per uur vanaf station Schenkel, op de grens van Prinsenland en Capelle, naar het ziekenhuis. De busje worden gereden door een aantal vrijwilligers. Er is plek voor acht passagiers, zo schrijft de krant. Rollators kunnen mee, rolstoelen en scootmobielen niet.

Titelafbeelding: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook