Bespaar continu

Studenten zonder stroom na lekkage in woongebouw

Een deel van de studenten in woongebouw ‘De Koningslaan’ aan de Zocherstraat zit nog zeker tot morgen zonder stroom na een lekkage in het wooncomplex. Aan het eind van de middag rukten brandweer en politie uit nadat er een melding was uitgegaan van een gebouwbrand. Uiteindelijk bleek het om kortsluiting te gaan, die veroorzaakt werd door een lekkage.

Medewerkers van verhuurder Stadswonen en aannemer zijn uiteindelijk aan de slag gegaan om de oorzaak van de lekkage te vinden. Dat bleek nog niet zo eenvoudig.

Voordat de storing in de elektra verholpen kan worden, moet eerst de lekkage gestopt worden. De verwachting is dat de storing in de loop van vrijdag pas verholpen is, zo hebben bewoners te horen gekregen. Het wooncomplex is eigendom van studentenhuisvester Stadswonen, maar een deel van het gebouw bestaat uit appartementen voor starters. Het gedeelte dat te kampen heeft met de gevolgen van de lekkage wordt alleen bewoond door studenten.

Titelfoto: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook