Bespaar continu

Vechtpartij bij Club Blu eindigt met dikke lip

De afgelopen nacht was het vrij onrustig rond Club Blu aan de Prins Alexanderlaan. Bezoekers gingen met elkaar op de vuist, wat eindigde met een dik oog en een dikke lip. Dat laat de politie deze morgen weten. Enkele vertrekkende bezoekers zorgden in de buurt voor enige overlast.

Sommige bezoekers reden te hard, toeterden in de buurt of gooiden afval uit het raam. De politie heeft in ieder geval een van de vervuilers langs de kant kunnen zetten.

Eerder kwam de club in het nieuws vanwege veel ernstiger incidenten. De gevel werd beklad, er werd een granaat gevonden en er werd op de deur geschoten. Vorige maand werd er nog iemand aangehouden nadat hij vlakbij Blu geschoten zou hebben.

Titelfoto: Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook