Bespaar continu

Bouw station Alexander gaat nieuwe fase in

De grootscheepse renovatie van het OV-knooppunt Alexander, waarbij er een nieuw stationsgebouw wordt neergezet, is een nieuwe fase ingegaan. Inmiddels is begonnen met de ontmanteling van het oude stationsgebouw zelf. Daarom moeten reizigers rekening houden met nieuwe looproutes.

Omdat de sloop steeds meer richting het gedeelte komt waar reizigers nu lopen zijn er containers neergezet om fietsers en voetgangers te beschermen.Vanaf deze week moeten voorbijgangers door deze containers lopen. Zo kan er volgens de aannemer veilig gesloopt worden zonder dat reizigers of passanten er last van hebben.

De looproute’s bij het station zijn vooralsnog niet gewijzigd. Reizigers voor de richting Gouda en Utrecht moeten nog via een tijdelijke trap naar het perron. Die is daar enige tijd geleden al neergezet.

De sloop van het oude station verplaatst zich steeds meer richting de fiets- en voetgangerstunnel. Om de veiligheid te…

Geplaatst door Station Rotterdam Alexander op Dinsdag 26 maart 2019
Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook