Bespaar continu

Lijsttrekker Code Oranje verrast Het Palet met taart

Vrijwilligers en buurtbewoners in Het Palet zijn afgelopen vrijdag door de lijsttrekker van Code Oranje verrast met een taart. Ze kregen de taart voor hun inzet in de buurt en de unieke plek die ze in de wijk innemen. “Dit is een prachtig voorbeeld van wat je kunt bereiken als mensen de handen ineen slaan”, zo zegt lijsttrekker Lucien van der Plaats.

De ‘huiskamer’ van het Palet wordt door de politieke partij in het zonnetje gezet vanwege de geweldige resultaten die ze ‘van en door de wijk’ hebben behaald. Het Palet is een lichtend voorbeeld van het idee van ‘zorgdragen voor elkaar’. De locatie is al jaren een goed lopend initiatief van stichting Open Arms en Lelie Zorggroep.

“Een project als dit is keihard werken en gemakkelijk is het nooit”, illustreert Van der Plaats de inzet van de vrijwilligers. Code Oranje, een organisatie die zichzelf liever een beweging dan een partij noemt, wil zich in de politiek inzetten voor dit soort concepten. In het partijprogramma benadrukt de partij het belang van samenwerking binnen de maatschappij, en van de maatschappij met de politiek.

Hoe lang Het Palet nog kan doorgaan op de huidige plek valt overigens nog te bezien. Er zijn plannen voor de bouw van appartementen op de plaats van het voormalige schoolgebouw.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook