Bespaar continu

Horloge en telefoon buitgemaakt bij straatroof

Bij Oosterflank heeft deze avond een beroving plaatsgevonden, dat meldt MediaTV. Rond half negen werd het slachtoffer vlakbij winkelcentrum Alexandrium bedreigd en moest daar telefoon en horloge afgeven.

Er is nog geen spoor van de dader. Het slachtoffer is op het politiebureau om aangifte te doen.

Eerder werd er aangenomen dat de beroving had plaatsgevonden op het Poolsterplein. Dat blijkt iet het geval, zo meldt de politie. Saillant detail is dat er momenteel gewerkt wordt aan extra camerabewaking rond dit plein. De palen voor de beveiligingsmaatregelen zijn al neergezet.

Titelfoto ter illustratie, © Joëy Heijstek

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook