Bespaar continu

Politie zoekt getuigen inbraak Bazelbuurt

De politie is op zoek naar informatie over een inbraak aan de Jan Stuytstraat in de Bazelbuurt afgelopen maand. In de middag van vrijdag 22 februari werd er ingebroken bij een woning in de straat in het Lage Land. Mensen die iets verdachts gezien hebben worden gevraagd dat te melden bij de Rotterdamse politie.

Via burgernet is er een oproep uitgegaan waarin wordt gevraag om enige informatie over de inbraak. Het voorval moet zich die vrijdag tussen 13:30 en 20:00 uur hebben voorgedaan, maar verdere details ontbreken nog.

De politie vraagt ook mensen die mogelijk camerabeelden hebben om deze te delen met het politieteam. Informatie over verdachte personen of voertuigen die zich rond de tijd van de inbraak in de buurt bevonden is ook welkom. Reacties kunnen ook via burgernet met de politie worden gedeeld.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook