Bespaar continu

Intertoys XL Alexandrium blijft open

In Rotterdam gaan nog eens vier vestigingen van Intertoys dicht, die komen bovenop de drie waarvan al bekend was dat ze de deuren moesten sluiten. Dat bleek gisteren uit een lijst van zaken die half mei definitief dicht gaan. De superstore in het Alexandrium staat niet op die lijst en blijft dus in principe gewoon open.

In Rotterdam blijven in totaal nog vijf speelgoedzaken van Intertoys open. De winkels die dicht gaan zijn die in Nesselande aan de Siciliëboulevard en verder de vestigingen aan de Zwart Janstraat, Groene Hilledijk, Vierhavensstraat en Slinge plus de zaken bij winkelcentra Keizerswaard en Hesseplaats.

De bekendmaking van het faillissement, eind vorige maand, leverde bizarre taferelen op. Veel mensen wilden nog snel hun tegoedbonnen inleveren. Dat leverde beelden van veel agressie en scheldpartijen op.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook