Bespaar continu

Tip van buurtbewoner leidt tot aanhouding inbrekers van 16 en 17 jaar oud

De politie heeft gistermiddag twee jongens aangehouden bij een inbraak aan de Jacobus van Vessemsingel in Rotterdam ‘s-Gravenland. Zij hadden een raam ingegooid om binnen te komen. Dat meldt de politie via Facebook. Een oplettende buurtbewoner had de politie ingeschakeld toen ze het voor haar onbekende tweetal rond een huis zag rondlopen.

Inbraak door jonge overlastgevers

Omdat in de buurt al meerdere keren is ingebroken werden er meerdere politie-eenheden op de melding van de rondlopende jongens afgestuurd. De meldster had intussen gezien hoe de twee het erf van de woning waren opgelopen en uit het zicht waren verdwenen.

Uiteindelijk heeft de politie de omgeving strategisch afgezet, terwijl enkele van hun collega’s bij de woning zelf gingen kijken. Daar kwamen de jonge inbrekers hen zo in de handen gelopen toen ze de woning uit kwamen. De verdachten zijn 16 en 17 jaar oud en komen allebei uit Capelle aan den IJssel. Volgens de politie zijn ze geen onbekenden van het team. Beide jongens zouden bij een groepje horen dat regelmatig voor overlast zorgt bij Metrostation Capelsebrug.

De recherche onderzoekt de zaak nog verder.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook