Bespaar continu

Politie zoekt dader mislukte overval Kruidvat winkelcentrum Lage Land

De politie is op zoek naar een man die verantwoordelijk is voor de mislukte overval op de Kruidvat, gistermiddag in het winkelcentrum Lage Land. Een ‘kleine, lichtgetinte man met een baardje’ eiste, onder bedreiging van een wapen, meerdere keren geld uit de kassa. Hij ging uiteindelijk echter zonder buit weer weg.

Volgens de politie waren tijdens de overval op de winkel aan het Marinus Bolkplein in het Lage Land meerdere klanten in de winkel aanwezig. Er raakte gelukkig niemand gewond. De verdachte droeg volgens de politie een langere donkere jas, een zwarte sjaal en een vermoedelijk blauw petje.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook