Bespaar continu

Politie zoekt daders brute overval op jonge vrouw aan de Prins Pieter Christiaanstraat

Prins Pieter Christaanstraat

De politie zoekt naar de daders van een brute overval op een jonge vrouw vlakbij metrostation Schenkel. Op maandagavond 18 februari loopt een 19-jarige vrouw over de Prins Pieter Christiaanstraat in Rotterdam Prinsenland. Daar wordt zij om kwart over acht ’s avonds zwaar mishandeld en vervolgens beroofd. De daders zijn waarschijnlijk twee vrouwen en één man.

Het slachtoffer werd die avond ineens van achteren aan haar haren getrokken. Daarna is zij minutenlang flink mishandeld. De jonge vrouw liep onder meer een bloedneus, een kneuzing aan haar ruggenwervel en een blauw oog op. Pas na bedreiging met een mes geeft zij haar handtas en koptelefoon af. Ze weigert haar telefoon af te staan.

De daders zijn nog niet gevonden. De politie hoopt de zaak op te kunnen lossen met uw hulp. Het drietal is gefilmd op de metrostations Nesselande en Schenkel.

De beelden zijn te zien in een aflevering van Bureau Rijnmond die u hieronder kunt bekijken. In deze uitzending doet ook het slachtoffer haar verhaal.


Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook