Bespaar continu

Tankstation Schipper Alexanderpolder vraagt hulp bij opsporing brandstofdieven

De bedrijfsleiding van Schipper tankstations vraagt hulp bij de identificatie van brandstofdieven. Die zouden in de afgelopen periode meerdere keren hun slag hebben geslagen bij de vestiging aan de Hendrick Staetsweg.

De laatste twee keer reden de dieven in een opvallende rode Honda met zwarte motorkap. Op Facebook deelt Schipper tankstations beelden van de beveiligingscamera’s. Bij hun benzineroof maken de dieven gebruik van valse kentekenplaten. In het geval van deze opvallende auto werd er beide keren met een andere set kentekenplaten rondgereden.

Bij Schipper hopen ze dat eventuele getuigen zich ‘als goede burgers’ met meer informatie bij de politie willen melden. “Het lijkt me logisch dat als je een product wilt kopen, dat je daar ook voor betaalt”, laat men tegenover de Laaglandse Courant weten. Van de verschillende diefstallen is aangifte gedaan bij de politie.

Benzinediefstal

Eerder was het tankstation in het Lage Land ook al slachtoffer van een opvallende benzinediefstal. Een 21-jarige Rotterdamse student liet toen ‘op bestelling’ voor verschillende ‘klanten’ de tank vollopen, zonder te betalen. Hij sloeg twee keer toe aan de Hendrick Staetsweg en een keer bij een andere locatie van Schipper. De ‘dief op bestelling’ kwam een andere keer zelfs zo ver als het Brabantse Zevenbergen om zonder te betalen een tank vol te kunnen gooien.

Gezocht deze BRANDSTOFDIEVEN!Deze mannen tanken nu al voor de 2e keer en vullen o.a. jerrycans vol! Help ons deze personen te identificeren!Opvallend is de RODE AUTO met ZWARTE MOTORKAP!

Geplaatst door Schipper benzinestations op Dinsdag 26 maart 2019
Bespaar continu

1 thought on “Tankstation Schipper Alexanderpolder vraagt hulp bij opsporing brandstofdieven

  1. Dat gejank over brandstofdieven moet eens ophouden. Pomphouders hebben het aan zichzelf te danken dat het gebeurt, omdat een verouderd betalingssysteem wordt gehanteerd. Waarom geen pompen gebruiken, waar je pas kunt tanken als je betaalkaart er eerst ingestoken is? En na het tanken automatisch afschrijven wat het kostte. Ze willen klanten naar binnen lokken om extra te besteden, welnu, dan blijft benzinediefstal mogelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook