Bespaar continu

Dodelijk slachtoffer truckongeval bij tankstation is 21-jarige kapper

Het dodelijke slachtoffer van het ongeval met een vrachtwagen, gisteren bij de Texaco aan de Jacques Dutilhweg, is de 21-jarige kapper Berhan Yarali. Dit meldt het AD/Rotterdams Dagblad vandaag. Yarali bestuurde de personenauto die door de truck met tankcontainer werd geramd en meegesleept.

Vrienden omschrijven de jonge man als een nette jongen, “Vriendelijk tegen andere mensen, nooit iets met criminaliteit te maken gehad”. Volgens een vriend stond Yarali te wachten voor het stoplicht toen de vrachtwagen zijn Opel Astra vanachter ramde. De truck sleepte de personenauto mee, schoot door de middenberm en kwam pas na een greppel tot stilstand.

Yarali overleed ter plekke aan de verwondingen die hij opliep toen zijn auto geplet werd door de tankwagen. “Vreselijk wat hem is overkomen.”

De chauffeur van de tankwagen is een 52-jarige man uit het Zeeuwse Schouwen-Duiveland, zo weet het AD. Hij is waarschijnlijk onwel geworden achter het stuur. De politie zal hem op korte termijn verhoren, zo is de bedoeling.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook