Bespaar continu

‘Oh shit verkeerde’, man vraagt politie op Instagram of ze wiet willen kopen

De politie Rotterdam-Oost kreeg een nogal opmerkelijk aanbod via hun kanaal op Instagram, “Wiet kopen?”. “Lekker bro, hoeveel?”, zegt de politie nog, “Maar even serieus, je praat met de politie, hè?”. Dan heeft de verkoper snel door dat hij verkeerd zit “Oh shit verkeerde”.

Of het nu een grote grap is of niet, op Facebook maakt de ‘verkeerde aanbieding’ ook veel los. “kap nou gewoon een keer joh, zelfs berichten naar de politie sturen”. “Willen er serieus mensen de politie trollen op social media?”.

Ondertussen op onze Instagram….. 🤦‍♂️

Geplaatst door Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. op Vrijdag 22 maart 2019
Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook