Bespaar continu

Nieuwe voorzitter voor Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer heeft sinds gisteren een nieuwe voorzitter. Na bijna 8 jaar is de voorgaande voorzitter, Alfred Dommershuijzen, afgetreden. Hij kijkt terug op een voorzitterschap waarin de vereniging veel heeft kunnen vernieuwen. De nieuwe voorzitter is Nienke Moleveld-Koopmans.

Het bestuur van ‘BSK’ is sinds gisteren ook aangevuld met een nieuw bestuurslid, Jolanda Lookerman. De twee andere bestuursleden, blijven ook gewoon aan.

Dommershuijzen wilde iedereen bedanken die tijdens zijn voorzitterschap heeft bijgedragen aan de vereniging. De vereniging maakte van de gelegenheid gebruik om ook even stil te staan bij tegenslagen zoals ‘Russische hackers’ van de website en acties van de belastingdienst en de gemeente. Maar is vooral ook veel gerealiseerd.

Tot de onder Dommershuijzen opgezette vernieuwingen behoren een aantal nieuwe gebouwen voor de speeltuin in Kralingseveer. Zo kwamen er een nieuw clubgebouw, een nieuwe blokhut, een nieuwe carport en een nieuwe schuur. Daarnaast zijn er meerdere nieuwe speeltoestellen neergezet en zijn er zonnepanelen neergezet, die zijn in 14 maanden terugverdiend. De vereniging noemt zichzelf nu trots een ‘financieel een stabiele verenging’.

Titelfoto: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook