Bespaar continu

Agressieve klant steelt taxi midden op Van Brienenoord

Op de van Brienenoordbrug is gisteren een taxichauffeur van zijn wagen beroofd door een passagier. Dat schrijft Autobahn. Al tijdens de rit vanaf Den Haag werd de chauffeur bedreigd en gevraagd steeds harder te rijden.

Midden op de brug sloeg de passagier de taxichauffeur op zijn hoofd. Die wist zijn taxi aan de kant te zetten in een poging een einde te maken aan de levensgevaarlijke situatie op de A16. Zodra de chauffeur zijn auto verlaten had ging zijn klant er met de wagen vandoor.

Direct na het incident werd de politie gewaarschuwd door de achtergelaten chauffeur. Uiteindelijk is de gestolen taxi later teruggevonden bij de Sportlaan in Rotterdam.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook