Bespaar continu

Vier voertuigen betrokken bij botsing op Hoofdweg

Op de Hoofdweg zijn deze middag vier voertuigen op elkaar gereden. Volgens de politie werd een van de bestuurders afgeleid door voorbijkomende hulpdiensten, waarna een botsing ontstond.

De voertuigen reden op elkaar ter hoogte van de Autohaag in Rotterdam Alexander. Er reden twee ambulances voorbij met de sitrene aan. Daardoor was een van de automobilisten op de Hoofdweg niet meer met de aandacht bij het verkeer. De afgeleide verkeersdeelnemer zorgde daarop voor een aanrijding.

‘Blijf alert bij passerende hulpdiensten’

Na de botsing zijn er twee ambulances opgeroepen om de bestuurders na te kijken, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

De politie wijst automobilisten er nog eens met klem op dat de aandacht altijd op de weg moet liggen, “Juist bij het passeren van een ongevalslocatie of wanneer een hulpdienstvoertuig met toeters en bellen aan u voorbij komt.”

Volgens de agenten van het basisteam IJsselland ontstaan er vaker aanrijdingen als er hulpdiensten moeten passeren. “Laat het u niet overkomen en wees alert, kijk breed en matig uw snelheid.”

Door afleiding 4 voertuigen op elkaar Hoofdweg RotterdamZojuist zijn er op de Hoofdweg vier voertuigen op elkaar…

Geplaatst door Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. op Dinsdag 25 juni 2019

Titelfoto: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook