Bespaar continu

Auto botst op wegscheiding bij knooppunt Terbregseplein

Gisteravond is er voor het knooppunt Terbregseplein bij de afslag Prins Alexander een auto op een obstakelbeveiliging bij de vangrail gereden. De wagen is total-loss en de inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De obstakelbeveiliging, een zogenaamde ‘Rimob’, beschermt obstakels op de snelwegen bij aanrijdingen. Doorgaans staan zulke constructies bij afslagen waar er een vangrail of andere afscheiding delen van de snelweg scheidt. Ze zijn bedoeld de energie van een botsing op te vangen en zorgen er voor dat een auto bij een aanrijding niet in volle vaart een object ramt.

Tijdelijke afsluiting Terbregseplein richting Gouda

Door het ongeval ontstonden vertragingen omdat de weg richting de A20 naar Gouda enige tijd afgesloten is geweest. Later werd een deel van de weg weer vrijgegeven. Eén rijstrook bleef dicht om de Rimob te vervangen.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook