Bespaar continu

Oud-eigenaar elektronicabedrijf Trust ‘opvallende huizenbezitter’ in Lage Land

Michel Perridon, de oud-eigenaar van elektronicabedrijf Trust, is een van de meer opvallende huizenbezitters in Rotterdam Alexander. Dat blijkt uit een lijst die online tijdschrift Vers Beton heeft samengesteld na eigen onderzoek. Perridon bezit volgens het ’tijdschrift’ in totaal 190 woningen.

De portefeuille van Perridon bestaat voornamelijk uit het complex de Berlagehof in het Lage Land. Dat nieuwe wooncomplex werd door woningcorporatie SOR al in 2011 van de hand gedaan, zo meldt de website.

Een andere opvallende woningeigenaar is E.C.A Kircher, mede-eigenaar van De Molen Vastgoed uit Ridderkerk. Hij nam ook woningen over van SOR, in Hoogvliet. Kircher bezit ook woningen in Oost; net als Perridon in het Lage Land.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook