Bespaar continu

Man met pruik en rode regenjas overvalt kledingwinkel Alexander

Aan de Kreeftstraat bij winkelcentrum Alexandrium is deze middag een kledingwinkel overvallen, dat meldt MediaTV. Hij was gekleed in een opvallende rode jas en droeg een lange zwarte pruik. Na het bedreigen van een winkelmedewerker ging hij er met een onbekend geldbedrag vandoor.

De pruik en jas werden door de verdachte na de overval in een roze rolkoffer opgeborgen. Hij liep daarna het nabijgelegen wooncomplex aan de Varnasingel binnen. Het complex is door de politie doorzocht, maar de dader werd niet gevonden. Wel werd de koffer met daarin de opvallende vermomming teruggevonden, zo weet het AD / Rotterdams Dagblad.

Volgens de politie is de verdachte tussen de 50 en 60 jaar oud. In het gebied zijn eerder dit jaar extra beveiligingscamera’s geplaatst.

Titelfoto: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook