Bespaar continu

Poging tot beroving op Marinus Bolkplein, slachtoffer krijgt klappen en trappen

Op het Marinus Bolkplein in het Lage Land vond rond het middaguur een poging tot beroving plaats. Een persoon die een winkel uit lopen kreeg klappen en trappen van de dader, zo schrijft het AD/Rotterdams Dagblad.

Het plein maakt deel uit van winkelcentrum Lage Land in Rotterdam. Verdere details, zoals om welke winkel het gaat, zijn op dit moment niet bekend. De politie heeft ook nog geen signalement van de dader vrijgegeven.

Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Er is niets buitgemaakt en nog niemand aangehouden voor de poging tot beroving.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook