Bespaar continu

Opvallende overvaller kledingwinkel Alexander aangehouden

De man die vorige week in een opvallende vermomming een kledingwinkel heeft overvallen is aangehouden, dat meldt wijkagent Albert Maas. “De jacht is afgelopen.” Bij zijn overval bij winkelcentrum Alexandrium droeg de man een lange pruik en een rode regenjas.

Na de overval vluchtte de verdachte een nabijgelegen wooncomplex in. Dat werd door de politie direct doorzocht en een helikopter hield de omgeving in de gaten. Desondanks werd de man, omschreven als ’tussen de 50 en 60′, niet direct gevonden.

In het gebied zijn eerder dit jaar extra beveiligingscamera’s geplaatst om overlast in te dammen.

Titelfoto: Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook