Bespaar continu

Tabakswinkel in winkelcentrum Lage Land zet beelden van stelend tweetal online

Het team van Primera Swanborn in winkelcentrum Lage Land vraagt op Facebook de hulp bij het opsporen van twee jongeren die zij verdenken van diefstal. De winkel geeft het tweetal nog tot vandaag om zich bij de bedrijfsleiding te melden en netjes te betalen. Om ze daartoe aan te sporen zijn beelden van beveiligingscamera’s online gezet.

Op de beelden zijn twee jongeren te zien die volgens de eigenaar van de zaak een ‘ipad stekker’ niet zouden hebben afgerekend. “Zouden jullie de ipad stekker willen komen afrekenen?”, zo valt op de Facebookpagina van de zaak te lezen. Het team van de winkel kondigt aan de politie en de school van het tweetal te waarschuwen wanneer de jongeren de stekker niet ‘voor 8 juni’ komen afrekenen.

“Mocht u ze herkennen laat het ons weten”, schrijft de zaak. Met de vrij duidelijke foto’s lijkt het niet onaannemelijk dat de twee snel herkend zullen worden. Overigens is het op deze manier zelf publiceren van beelden strikt genomen niet toegestaan.

Nog in maart van dit jaar vroeg de bedrijfsleiding van Schipper tankstations om hulp bij de identificatie van brandstofdieven.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook