Bespaar continu

Leefbaar hekelt sluiting brasserie in ouderencomplex De Prinsenwiek

Leefbaar Rotterdam is ‘verbaasd’ over de sluiting van de brasserie in ouderencomplex De Prinsenwiek in het Lage Land. Raadslid Michel van Elck wil opheldering van het college, schrijft het AD / Rotterdams Dagblad dit weekend.

Van Elck stelde al eerder vragen bij de sluiting van ouderenhoreca, zo tekent de krant op. Hij is verbaast over de gang van zaken rond het restaurant van De Prinsenwiek. “Op de dag dat het stadsbestuur het uitvoeringsprogramma ‘Rotterdam, Ouder en Wijzer‘ presenteerde, kregen wij dit te horen”.

Andere eetgelegenheid is zeven kilometer verderop

In de liften van het complex zou volgens Van Elck staan aangegeven dat de bewoners nu elders terecht kunnen. Een alternatief voor de brasserie zou dan een locatie in Schiebroek zijn. “Dat is op meer dan 7 kilometer afstand!”, stelt het Leefbaar-raadslid verbaasd.

Op Twitter uitte Michel van Elck eerder ook al zijn onvrede over de sluiting van sociaal buurtrestaurant ‘Resto VanHarte’ in Rotterdam Noord. “Wederom steekt het stadsbestuur geen vinger uit om een zorgrestaurant te behouden.”

Bespaar continu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook