Bespaar continu

Jongen van 15 rijdt al bellend rond in ‘dure Mercedes’ van oom

De politie heeft vandaag bij een verkeerscontrole een 15-jarige jongen staande gehouden die in een ‘dure Mercedes’ reed én aan het bellen was. Daarnaast had de jongen in de ‘geleende’ auto natuurlijk geen rijbewijs.

Bij de controle op de Capelseweg in Rotterdam werd de auto in eerste instantie aan de kant gezet omdat de bestuurder zat te bellen. Daarna bleek al snel dat het om een jonge jongen ging. Hij vertelde de agenten dat hij de wagen van een oom had meegenomen.

Tegen de 15-jarige is een proces-verbaal opgemaakt voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden en het rijden zonder rijbewijs.

De politie verklaart nu tegenover het AD / Rotterdams Dagblad dat de oom de wagen had uitgeleend aan een andere jongen. Hij was wel oud genoeg en had ene rijbewijs. Die heeft op zijn beurt de 15-jarige jongen in de Mercedes laten rijden. De oom wist nergens van.

15-jarige jongen rijdt in dure Mercedes!Tijdens verkeersactie op de Capelseweg in Rotterdam werd een jongen staande…

Geplaatst door Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. op Woensdag 17 juli 2019
Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook