Bespaar continu

Verdachte liquidatiepoging opgepakt bij hotel aan Hoofdweg

De 25-jarige Hicham M. die wordt verdachte van betrokkenheid bij een liquidatiepoging is deze week opgepakt in een hotel in het Lage Land. Dat schrijft het AD/Rotterdams Dagblad. Omdat hij na de schietpartij in mei niet direct gevonden kon worden werd vorige maand zijn identiteit bekend gemaakt.

Het publiceren van zijn foto leverde meerdere tips op. Uiteindelijk vond de recherche uit dat M. zich schuilhield in een hotel aan de Hoofdweg. Hij probeerde nog via een sloot achter het hotel te ontkomen maar kon na een korte achtervolging toch worden opgepakt.

Liquidatie in West

Hicham M. was op de nationale opsporingslijst gezet na de poging tot liquidatie aan de Allard Piersonstraat in mei van dit jaar. Het slachtoffer reed rond 21:00 uur in de straat waar zijn auto werd beschoten. Op dat moment was het nog vrij druk en waren er ook nog kinderen aan het spelen.

Na de liquidatiepoging is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht en daar bewaakt. Over de achtergrond van het geweld is niets bekend gemaakt, schrijft RTV Rijnmond. Ook over de identiteit van het slachtoffer is nog naar buiten gebracht, alleen dat het om een 31-jarige man zou gaan.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook