Bespaar continu

Privéles smartphone-gebruik bij de Prinsenhof

Mensen die meer willen doen met hun mobieltje, maar niet zo goed weten hoe ze dat aan moeten pakken, kunnen terecht bij de Prinsenhof. Daar zijn op aanvraag privélessen in het gebruik van een smartphone te volgen.

“Wil jij ook de baas worden van je smartphone”, dan kun je via de receptie van het ontmoetingscentrum een afspraak maken. Dan leer je beter begrijpen hoe die telefoon nu precies werkt en wat je er misschien meer mee kunt doen.

Ontmoetingscentrum Prinsenhof is gevestigd in Prinsenland aan het aan het Bramanteplein 2, in het gebouw waar ook zwembad Het Alexanderhof gevestigd is. “Bij aanmelding wel even het merk en type van je smartphone vermelden”.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook