Bespaar continu

InterToys XL Alexandrium wordt verbouwd tot ToyChamp

Het filiaal van de Intertoys bij de Alexandrium Megastores wordt verbouwd tot een winkel van ToyChamp. De verbouwing is het gevolg van de verkoop van acht Intertoys zaken aan het Belgische concern. Daaronder is dus ook deze zaak in Rotterdam.

De verkochte zaken zijn allemaal voormalige Toys ‘R’ Us-winkels die buiten de stadscentra liggen, zo meldt Business Insider. Intertoys – met een nieuwe Portugese eigenaar – zou zich meer willen gaan richten op zaken in de stadscentra, ToyChamp is juist sterk met grotere winkels in de buitengebieden.

Verbouwing naar ToyChamp al in volle gang

Hoewel de verkoop pas vorige week bekend is gemaakt, is de verbouwing van het pand dit weekend al in volle gang. Het lijkt er op dat de nieuwe eigenaren de winkel zo snel mogelijk weer open willen laten gaan.

Nog afgelopen week wilde InterToys de verkoop nog niet bevestigen. “De handtekeningen zijn nog niet gezet. Dus het zou nog mis kunnen gaan”, zeiden ingewijden daarover. Eerder leek het er op dat InterToys de zaak zou willen houden.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook