Bespaar continu

Lichtgewonde bij poging tot overval op tankstation Prinsenlaan

Een medewerkster van de Total-vestiging aan de Prinsenlaan is lichtgewond geraakt bij een poging tot overval. De verdachte kon ter plekke worden aangehouden door kordaat optreden van toegesnelde leden van een nabijgelegen voetbalclub.

Volgens het AD / Rotterdams Dagblad kwam de overvaller bij zijn . vlucht klem te zitten tussen de schuifdeuren. Voetballers van de nabij gelegen amateurclub Zwarte Pijl kwamen in actie en hielden de man onder controle en opgesloten in de winkel van het tankstation.

“Hulde voor deze jongens. Niet alleen hebben ze – hopelijk – op het voetbalveld het verschil gemaakt, maar ook in de maatschappij!”, zo zegt een woordvoerder van de politie tegenover het AD.

De medewerkster van de pomp raakte gewond toen de man bij de overval over de balie sprong.

Verdachte aangehouden na overval op tankstation Prinsenlaan Rotterdam

Zondagmiddag is een overvaller overmeesterd nadat hij zijn slag probeerde te slaan bij een tankstation op de Prinsenlaan in Rotterdam. Omstreeks 16:45 uur stapte de man het tankstation binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een mes, waar de overvaller niet op rekende was het heldhaftige optreden van enkele amateurvoetballers die het incident meekregen.https://www.mediatv.nl/nieuws/25151/Overvaller-overmeesterd-bij-tankstation-Prinsenlaan-Rotterdam.html

Geplaatst door MediaTVnl op Zondag 29 september 2019

Titelfoto: © Google / Google Maps

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook