Bespaar continu

Vluchtauto van daders schietincident Alexander gevonden

De vluchtauto die de verdachten na de schietpartij in Rotterdam Alexander hadden gekaapt is teruggevonden. Het AD/Rotterdams Dagblad meldt dat de gestolen Audi A6 is gevonden aan de Wollefoppenweg in Zevenkamp.

Direct na de schietpartij vluchtten er twee verdachten, een man en een vrouw, in een grijze BMW. Blijkbaar was er iets mis met die vluchtauto, want iets verderop aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel trokken zij met geweld een vrouw uit haar auto. De twee gingen er daarna vandoor in haar donkergrijze Audi A6.

De twee personen die het doelwit lijken te zijn van de schietpartij zijn al aangehouden. Zij hebben mogelijk teruggeschoten toen ze onder vuur werden genomen.

Er is gisteren op verschillende plekken onderzoek gedaan. De omgeving van de schietpartij bij de Kreeftstraat en het Poolsterplein werd afgesloten en ook de plaats van de carjacking werd nader onderzocht. Daarnaast werd er in de wijk Het Lage Land, niet ver van het Shopping Centre, een ingeval gedaan bij een woning.

Bespaar continu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Of reageer via Facebook