Media Services

Met 20 jaar ervaring met online communities, het managen van die online omgevingen en online communicatie vormt de redactie van de Laaglandse Courant ook een goede ondersteuning voor uw team. Schrijven, workshops en ondersteuning met tips en tricks is allemaal mogelijk. Met onze kennis van wat wel en niet werkt op internet komt u snel verder. En met ons netwerk heeft u toegang tot de beste schrijvers, contentmakers en journalisten in Nederland. 

Een verse impuls voor uw eigen redactie, of het omvormen van een bestaande afdeling naar een lean online redactieteam? Dat kan als u profiteert van onze expertise.

Internet workshops

Voor talks en workshops over media, internet, memes, en online communicatie is contact opnemen met de Laaglandse Courant een goed idee. Een moderne organisatie staat of valt met snel kunnen schakelen op internet. Wij leren u en uw team de juiste vaardigheden en een aantal vuistregels. Daarnaast kunnen dagelijks ondersteuning bieden waar nodig, en is er de mogelijkheid op interimbasis met uw team te werken.

Neem direct contact op voor een gesprek

Het verschil tussen een professioneel uitziend initiatief en online communicatie waar u geen grip meer op heeft is klein. Met de media diensten die we via onze redactie kunnen aanbieden bent u wél goed op weg. Daarnaast vindt u bijdragen van de redactie bijvoorbeeld ook in het lesboek ‘Media’, dat studenten communicatie gebruiken om wegwijs te worden in de media-wereld.

Vergeet u niet dat het meeste bezoek waarschijnlijk al via een mobiel apparaat komt? Telefoon of tablet heeft bezoeken voor veel sites nu al compleet veranderd.

Maak gebruik van de ervaring uit verschillende internet-startups voor de beste manier om uw team van online media gebruik te laten maken.